USD Sub B Van mij genieten in uw vakantiehuisje

Updated on: February 7th, 2024
 • Location: Netherlands
Van mij genieten in uw vakantiehuisje
Van mij genieten in uw vakantiehuisje Van mij genieten in uw vakantiehuisje Van mij genieten in uw vakantiehuisje Van mij genieten in uw vakantiehuisje

Wij willen medio september op vakantie en zoeken nog een mooi huis(je) in de natuur, in Nederland (bijv. Terschelling, Ameland, of Schier, maar we laten ons graag verrassen) of elders in Europa (vooral zin in Wales, Ierland, of Schotland). Als u zo’n huis(je) hebt ben ik daar, als lustslavin van mijn Meester, ook een paar keer beschikbaar om u te dienen. Ik stel het op prijs om de overige tijd vooral samen met mijn partner en Meester door te brengen. Ik ben licht-bi en mijn Meester is hetero.

U bent een man met stijl, niet dik en liefst langer dan 1.80m. We kunnen ook afspreken dat u mij een of twee keer gebruikt in Nederland, voor of na onze vakantie in uw vakantiehuis, alleen of met een of meer van uw vrienden. Een stel met huisje is ook welkom.

Ik ben 1.80m, 65k, 50, cup b, kaal kutje, bruine ogen, halflang krullend haar. Mijn Meester is er wel altijd bij, kan mij voorleiden, disciplineren en laten keuren. Daarna ben ik helemaal beschikbaar voor uw genot. Mijn Meester bepaalt daarbij mijn grenzen. Vanzelfsprekend heeft hij die u ook van te voren verteld.

Graag concrete en passende reacties met meer dan een zin. Mijn Meester reageert in dat geval altijd.

Hoewel onze tekst daarover geen twijfel laat bestaan willen we toch benadrukken dat dit geen commerciële advertentie is. Het gaat ons om wederzijds genot, plezier en prettig samen zijn.

,

Contact seller Report Ad

Useful information

 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • 2teamplayers zoeken gangbang en groepje voor gb’s
  Events - Netherlands - Updated on: February 7th, 2024 Check with seller

  Hoi hoi, wij zijn 2 nette heren van 38 en 47 die goed op elkaar ingespeeld zijn om een vrouw te laten schreeuwen van genot plezier en vreugde. Beide hebben wij een goede baan en kunnen zo nu en dan een goede sessie gebruiken....

 • Discreet en met veel PLEZIER aan de slag :-)
  Discreet en met veel PLEZIER aan de slag :-)
  Events - Netherlands - Updated on: February 8th, 2024 Check with seller

  Welkom! Deze oproep is bedoeld voor (jonge) meiden die gek zijn op sex en het leuk vinden om in een gezellige en ongedwongen sfeer te genieten van mannen. WIE ZIJN WIJ: Wij zijn een jong, hecht en dynamisch team die al jaren lang ervaring...

 • Groepje mannen gezocht
  Groepje mannen gezocht
  Events - Netherlands - Updated on: February 7th, 2024 Check with seller

  Hey! Wij zijn een jong stel van beide 24 jaar uit Den Haag. Wij zoeken een groepje leuke jongens om haar eens extra te verwennen. Zo lang jullie healthy, hygienisch en niet te groot geschapen zijn vinden wij alles goed, we doen alles safe...

 • Date voor 4 mannen met stijl
  Date voor 4 mannen met stijl
  Events - Netherlands - Updated on: February 7th, 2024 Check with seller

  Hallo stijlvolle mannen. Wij, aantrekkelijk stel van eind 40, hebben al heel wat fantasieën uit laten komen in de afgelopen jaren. Er is nog (minstens) één fantasie die we uit willen voeren en dat is een mini gang bang. Wij willen ergens in november...

 • DE GEILSTE Filmpjes en veel meer!!
  DE GEILSTE Filmpjes en veel meer!!
  Cybersex - Netherlands - Updated on: February 8th, 2024 Check with seller

  ⚠️ACTIE!!! ALLES 10% KORTING!!⚠️ 👄💚Hey schatjes💚👄 DE HEETSTE EN GEILSTE FILMPJES Hierbij bieden wij onze geile collectie fotos en filmpjes aan. Omdat de filmpjes behoorlijk variëren is er altijd wat wils en verveelt dat nooit. Wil je zien dat ik hard gepaald word of...