Check with seller Mooie meiden gezocht voor gangbangs Antwerpen e.o.

Updated on: September 21st, 2023
 • Location: Netherlands
Mooie meiden gezocht voor gangbangs Antwerpen e.o.

Regelmatig organiseren wij gangbangs in de omgeving Antwerpen (Belgie).

Wij beschikken over een uitgebreide “vriendenkring”, waardoor onze gangbangs altijd goed tot zeer goed bezocht zijn. Hoe beter bezocht, des te beter natuurlijk de verdiensten. Over de verdiensten kunnen we vooraf garantiebedragen afspreken (als je dit wenst).

Tot nu toe zijn we er nog altijd in geslaagd een minmum van EUR 1000 uit te betalen. Met uitschieters richting EUR 2000, voor een gangbang van maximaal 3 uur (effectief na pauzes e.d. hooguit 1,5 uur seksen).

Het is van belang te weten dat het zgn. “bare” gangbangs betreft. Dus een groot deel van de mannen (alleen blank en afkomstig uit landen als NL, Be, Dld, Frankr.) neukt zonder condoom met intern klaarkomen. Regelmatig op SOA testen wordt gevraagd van de deelnemers en uiteraard ook van de deelnemende dames.

In de 4 jaar dat wij dit soort events organiseren heeft nog nooit een dame een SOA opgelopen, omdat wij zorgvuldig selecteren. Maar: resultaten uit het verleden bieden uiteraard geen garantie voor de toekomst.

Dit is een “fetish” waar men bereid is goed voor te betalen. Dus uiteraard ook fijn voor jouw beloning.

Anaal is bij ons ten strengste verboden.

De gangbang doe je altijd in duo met een ander meisje.

Onze meiden zijn allemaal bijzonder knap, slank en in leeftijd van 21 tot 30 jaar.

Afkomst of kleur niet van belang. We houden juist van variatie in ons team.

Los van de gangbangs bestaat ook de mogelijkheid voor prive dates in Belgie. De afspraken en de locatie verzorgen wij. Ook voor vervoer van en naar de locatie wordt gezorgd.

Voel je ervoor om dit eens te proberen? En val je binnen het geschetste profiel? Het kan geen kwaad om dan eens verder bij ons te informeren. Desgewenst spreek je af met een van de meiden uit het team. Zij kan dan haar ervaringen met je delen. En jij kan je vragen aan haar stellen.

Sowieso zullen we ons best doen om het zo te regelen dat JIJ je er prettig bij voelt.

Onze filosofie is heel simpel: “Je doet dit voor het geld. Dan kan je het maar beter in een goede sfeer doen en met meiden die je vertrouwt. Je wilt niet herkend worden, dus beter in Belgie dan bij jezelf in de buurt. We streven naar een maximale opbrengst voor de deelnemende dames. En in Belgie wordt goed betaald.”

Ook belangrijk om te vermelden: geen foto- en/of video-opnamen bij de gangbangs toegestaan…

Contact seller Report Ad

Useful information

 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Gangbang Squad zoekt nú nieuwe gangbang dames
  Gangbang Squad zoekt nú nieuwe gangbang dames
  Adult Jobs - Netherlands - Updated on: September 21st, 2023 Check with seller

  Onder de naam ‘Gangbang Squad’ hebben we momenteel 3 hele toffe dames tussen de 20 en 28 die het gezicht zijn van onze gangbangs. We organiseren momenteel 2 gangbangs per maand. Dit varieert van een mini-gangbang met 1 dame en 4 heren tot een...

 • Leuke dames/stellen voor privé en gangbang
  Leuke dames/stellen voor privé en gangbang
  Adult Jobs - Netherlands - Updated on: September 14th, 2023 Check with seller

  Druk bezocht privé huis zoekt het volgende: Wij zoeken leuke dames en stellen (21+) die beschikbaar zijn voor gangbangs en privé, tevens verhuren we ook kamers. Ben jij die dame die het geweldig vind om af en toe verwend te worden door een aantal...

 • Dames vr extreme gangbang gevraagd
  Adult Jobs - Netherlands - Updated on: September 11th, 2023 Check with seller

  Dames vr extreme gangbangs in Nl en België. Ervaring niet vereist, alle leeftijden vanaf 18+ Zeer hoge verdienste !! Aanmelden met beschrijving van jezelf, vervoer of niet.

 • Leuke dames/stellen voor privé en gangbang
  Leuke dames/stellen voor privé en gangbang
  Adult Jobs - Netherlands - Updated on: September 20th, 2023 Check with seller

  Druk bezocht privé huis zoekt het volgende: Wij zoeken leuke dames en stellen (21+) die beschikbaar zijn voor gangbangs en privé, tevens verhuren we ook kamers. Ben jij die dame die het geweldig vind om af en toe verwend te worden door een aantal...

 • Gangbang dames gezocht
  Gangbang dames gezocht
  Adult Jobs - Netherlands - Updated on: September 22nd, 2023 Check with seller

  Iedere man en vrouw heft seksuele fantasieën, vaak verstopt, verborgen voor partners, familie en vrienden. Ons doel is het creëren van verschillende amateur GangBang scenario’s waarin onderdrukte seksuele fantasieën en verlangens een heerlijke werkelijkheid kunnen worden in een veilige omgeving. Te vaak worden GangBangs...