Check with seller Gangbang dames gezocht

Updated on: November 15th, 2023
 • Location: Netherlands
Gangbang dames gezocht
Gangbang dames gezocht Gangbang dames gezocht Gangbang dames gezocht Gangbang dames gezocht Gangbang dames gezocht

Iedere man en vrouw heft seksuele fantasieën, vaak verstopt, verborgen voor partners, familie en vrienden. Ons doel is het creëren van verschillende amateur GangBang scenario’s waarin onderdrukte seksuele fantasieën en verlangens een heerlijke werkelijkheid kunnen worden in een veilige omgeving. Te vaak worden GangBangs gezien als vermaak voor mannen, maar niets is minder waar, dames. Een werkelijk succesvolle GangBang heeft het nodig dat seksuele fantasieën van mannen en vrouwen met elkaar overeenkomen. Als de gedachte om door meerdere mannen genomen te worden je aanspreekt, vertel ons je seksuele fantasie of perversie en wij zullen ons best doen een GangBang te organiseren waar je nog lang over zult dromen. Onze GangBangs zijn altijd veiling, trekken diverse mannen aan die weten waar ze naar op zoek zijn en hard willen neuken, natuurlijk altijd met condoom.

Dus ja, wij zijn op zoek naar amateur nymfomanes, wat overigens gewoon vrouwen zijn met dezelfde obsessie voor seks als de gemiddelde man, die hun seksualiteit volledig willen onderzoeken, ongeremd en zonder taboes, en natuurlijk ook betaald willen krijgen voor het geven en ontvangen van genot.

Als je een amateur nymfomane bent en geïnteresseerd bent een CaringBull GangBang meisje te worden, vertel ons dan wat over jezelf, je GangBang ervaring (niet nodig, zolang je er maar van houdt sex met meerdere mannen te hebben), je fantasieën, je do’s en don’ts en natuurlijk stuur je wat recente sexy foto’s mee. Je krijgt dan meer details en wordt gecontacteerd via telefoon of WhatsApp.

Als je je GangBang fantasie werkelijkheid wilt maken, horen we graag van je!

Om een idee van de mogelijkheden te geven, we zijn nu de volgende evenementen aan het organiseren:

💥 a) ‘Drink & Bang’, waarbij je een aantal goed geklede mannen ontmoet in een bar voor een drankje en een hapje, en elkaar een beetje leert kennen voor de actie begint. Er zijn meestal 4 of 5 ‘geselecteerde’ mannen en één geile dame bij een ‘Drink & Bang’.

💥 b) ‘HotelBang’, twee uur losbandige seks in de middag of vroege avond, dit kan een rustige kennismaking met GangBangs zijn. Als je wilt kun je geblinddoekt zijn om het nog spannender te maken. Denk je eens in, de mannen verlaten de kamer voordat je de blinddoek af doet dus je zult nooit weten wiens handen je lichaam gestreeld hebben, je benen uit elkaar gedaan hebben of wiens pik je gepijpt hebt. Je fantasia zal op hol slaan!

💥 c) ‘MultiGirlBang’ (3 – 5 GB meisjes), dit is CaringBull’s specialiteit! De invading verschilt, maar bij de typische MultiGirlBang kun je de eerste 40 minuten dit verwachten:
* één meisje gepresenteerd in een sling
* twee meisjes geblinddoekt met handboeien om in doggy-style, klaar op gespietst te worden
* twee meisjes losjes wijdbeens aan bedden vastgebonden (al of niet geblinddoekt)

Dit zijn altijd goed bezochte GangBangs, waar de mannen met knikkende knieën van seksuele uitputting vertrekken en de vrouwen gelukkig glimlachen na meerdere keren genomen te zijn door gewillige hengsten. De mannen weten dat het niet alleen om hen gaat en de meisjes hebben de tijd om, als ze willen, elkaars lichamen te verkennen met vingers, monden en speeltjes. De kerels houden ervan vrouwen met elkaar bezig te zien en het geeft ze de kans weer wat op krachten te komen.

💥 d) ‘CuckoldBang’ Bij de klassieke CockoldBang kijkt je partner toe hoe een aantal mannen jou aan het verwennen zijn. Hij zit rustig in een hoekje te kijken, en misschien wel, als het jullie fantasie is, met handboeien geketend terwijl jij volop in actie bent. Normaal gesproken zijn er tussen de 3 en 6 mannen aanwezig. Ook heb jij meer controle tijdens de
voorbereiding en selectie.

💥 e) ‘BDSM Bang’ Als bondage, handboeien en blinddoek en helemaal jouw ding is, dan is de BDSM Bang voor jou de juiste keuze! Een prachtig touw harnas, of andere mogelijkheden met touw zijn bij de BDSM Bang mogelijk, wij regelen een “rigger” die jou prachtig knoopt met de touwen voordat de heren arriveren. De duur van deze BDSM Bang is volledig afhankelijk van wat jij aankunt en CaringBull zal ervoor zorgen dat elke man duidelijk weet waar jouw grenzen
liggen en erop toezien dat hieraan gehouden wordt. Geniet van je onderdanige kant tijdens deze heerlijke BDSMBang.

💥 f) ‘RoleReversalBang’ Mannen die zeker genoeg zijn over hun seksualiteit en hun grenzen willen verleggen, nieuwe seksuele ervaringen willen opdoen, samen met het loslaten van de dominante mannelijke rol. RoleReversalBangs zijn niet voor iedereen. Avontuurlijke mannen zullen gekleed, geblinddoekt en geboeid de GB ruimte in geleid worden, waar gedurende 30 – 60minuten de CaringBull GB meisjes ze zullen opwinden en hun zintuigen zullen prikkelen. Wat ze doen bepalen ze helemaal zelf, het is niet uitgeschreven of bedacht.

💥 g) ‘MatureWomanBang’ Aangezien veel dames van 40+ zich bij CaringBull gemeld hebben met de vraag of we een GB voor ze kunnen opzetten, hebben we besloten hen te helpen bij het vervullen van hun seksuele fantasieën. De rode draad in hun e­mails is dat ze meestal getrouwd zijn, dat ze niet willen dat hun man er van weet (dusdiscretie is van het grootste belang) , en dat ze op zoek zijn naar stevige seks, dubbele penetratie en anaal.

GangBang referents: ✅ ✅

1) Liz, CuckoldBang
David has arranged a Cuckoldbang for me, it’s nice to have David as an intermediary. For both the first contact with the blokes and the evening itself.
David ensures that arrangements are made in advance with the guys and that the guys are present in the right place. David also draws attention to what you can or can not do better.
On the night, David ensures that the gang bang is on the right track, and the girl is treated with respect.

2) Luna, GangBang girl.
“Ik heb al heel lang gefantaseerd over het hebben van een GB. Ik heb het gewoonweg nooit gedurfd. Ik had moeite met het vertrouwen van anderen en was daarnaast erg verlegen. Uiteindelijk toch mijn eerste GB met David. Hij wist mijn zenuwen weg te nemen en mijn vertrouwen te winnen. Die GB was geweldig! De mannen waren erg aardig en respectvol. De andere dames hielpen ook heel erg met mij kalmeren, ze waren ook erg aardig. David zorgde ook dat alles goed ging en als een veilige plek aanvoelde. Aan het einde kregen wij zelfs een doos chocolade van David, dat maakte mij erg blij aangezien ik verslaafd ben aan chocolade.
Het was een hele leuke avoid en heb ervan genoten”

3) Kristina, GangBang girl
“Ik heb een keer meegedaan een GB die David heeft georganiseerd. Ik vind hem netjes en betrouwbaar. Hij doet wat hij zegt en hij komt op mij over als een hoog ontwikkeld persoon. Ik vond mijn eerste GB spannend maar ook leuk en geil. David is een aardig iemand, vind ik. Hij voelt goed aan wat meisjes en mannen geil vinden. Hij zorgt dat iedereen tevreden is en geniet van de GB.”

4) Alina, GangBang girl
“Ik wil mijn dank uitspreken voor een van de beste GB’s die ik ooit meegemaakt heb. Goede lokatie, fijne mensen, perfecte atmosfeer bij het plannen, de professionele fotoshoot en een perfecte GangBang. Ik heb van elke minuut genoten en zie er naar uit om deel te nemen aan de volgende.”

5) Bob uit België
“Hallo Alina, Kristina & Luna,
Dank u voor uw uitnodiging voor uw Gb party, gisteren. Het was een uitstekende party met niet te veel of te weinig personen. Eerst en vooral dank ik Luna , zij heeft dat perfect gedaan voor haar eerste maal, ook de andere dames waren fenomenaal en zeer vriendelijk. Mij zie je zeker terug indien het past uiteraard. Als het nog eens op een vrijdagavond is dat geen probleem voor mij, het is zeker voor herhaling vatbaar ook al moet ik er 300km heen en weer voor rijden. Dank u voor de prachtige avond.
Groeten
Bob uit België”

6) locatiehouder.
We hebben hier natuurlijk al jarenlang heel erg veel gang bangs meegemaakt. En ook veel organisatoren meegemaakt. Hele bekende, maar ook amateurs. De gang bang van David was zonder enige twijfel de leukste en geilste, de beste dus die we in al die jaren gehad hebben. Het was een groot feest waar iedereen (inclusief ons dus!) zich uitermate goed vermaakt heeft en waar nog heel lang over gesproken werd en zal worden. En inderdaad, wat wij al gehoord hebben van mensen die er niet waren: ” shit, was dat hier??!! Ik heb er zoveel over gehoord, ik baal ontzettend dat ik er niet bij was”. Kortom je mist wat als je er niet bij bent! Wij als locatie houder kunnen iedere vrouw die hier aan mee doet garanderen dat ze een zeer veilige, leuke maar ook geile avond zullen beleven. Het is een aanrader!

7) Cuckold wife’s testimonial
“l had such an exciting and pleasurable Cuckold GB! and I owe it all to my one and only amazing husband that approached David! But also as much to David and his guys who knew where and how to: touch, fuck, kiss lick and all those other things you did to me… it was organised but also surprising in so many ways, they definitely know their job… I couldn’t stop smiling for days!”

8) Peter -Masked MultiGirl Bang
“Vrijdagavond voor het eerst een Masked Multi Girl Gangbang van CaringBull (David) bezocht. De mooie foto’s en beschrijvingen in de advertentie hadden me geprikkeld. Ik was een beetje gespannen over wat ik aan zou treffen. Ik houd van een relaxte maar geile sfeer waarin mannen en meiden goed samenwerken zeg maar. En ik moet zeggen, dat was het. Ik heb een geweldige avond gehad. 4 mooie jonge vrouwen die in 2 ruimtes op ca 14 geile mannen lagen te wachten op grote matrassen en 1 in een sling. Ik zal de details besparen maar wat ik wil zeggen is dat het een goeie sfeer was, geil maar ook respectvol, de dames deden hun best de mannen te behagen en de mannen werkten goed samen. Echt super georganiseerd door David en de eigenaar van het huis saar het plaatsvond.”

,

Contact seller Report Ad

Useful information

 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Gangbang Squad zoekt nú nieuwe gangbang dames
  Gangbang Squad zoekt nú nieuwe gangbang dames
  Adult Jobs - Netherlands - Updated on: November 16th, 2023 Check with seller

  Onder de naam ‘Gangbang Squad’ hebben we momenteel 3 hele toffe dames tussen de 20 en 28 die het gezicht zijn van onze gangbangs. We organiseren momenteel 2 gangbangs per maand. Dit varieert van een mini-gangbang met 1 dame en 4 heren tot een...

 • Leuke dames/stellen voor privé en gangbang
  Leuke dames/stellen voor privé en gangbang
  Adult Jobs - Netherlands - Updated on: November 26th, 2023 Check with seller

  Druk bezocht privé huis zoekt het volgende: Wij zoeken leuke dames en stellen (21+) die beschikbaar zijn voor gangbangs en privé, tevens verhuren we ook kamers. Ben jij die dame die het geweldig vind om af en toe verwend te worden door een aantal...

 • Dames vr extreme gangbang gevraagd
  Adult Jobs - Netherlands - Updated on: November 24th, 2023 Check with seller

  Dames vr extreme gangbangs in Nl en België. Ervaring niet vereist, alle leeftijden vanaf 18+ Zeer hoge verdienste !! Aanmelden met beschrijving van jezelf, vervoer of niet.

 • Leuke dames/stellen voor privé en gangbang
  Leuke dames/stellen voor privé en gangbang
  Adult Jobs - Netherlands - Updated on: November 16th, 2023 Check with seller

  Druk bezocht privé huis zoekt het volgende: Wij zoeken leuke dames en stellen (21+) die beschikbaar zijn voor gangbangs en privé, tevens verhuren we ook kamers. Ben jij die dame die het geweldig vind om af en toe verwend te worden door een aantal...

 • Dames vr extreme gangbang gevraagd
  Adult Jobs - Netherlands - Updated on: November 20th, 2023 Check with seller

  Dames vr extreme gangbangs in Nl en België. Ervaring niet vereist, alle leeftijden vanaf 18+ Zeer hoge verdienste !! Aanmelden met beschrijving van jezelf, vervoer of niet.