USD €1235 gram 5APB HCI

Updated on: May 4th, 2024
 • Location: Netherlands
5 gram 5APB HCI

5-(2-aminopropyl)benzofuran of 1-benzofuran-5-ylpropan-2-amine HCI of
benzofury

Niet voor consumptie geschikt, alleen voor research doeleinden

5 gram 5-apb HCI! Ja, ja de 20 % meer potente versie dan als op basis van Succinate zouten.

Op basis van HCI-zout geeft 5APB veel minder afwijking in puurheid en geen schadelijke zuren! Wij hebben de HCI versie als ongeveer enige in heel Nederland omdat wij voor verantwoordelijk experimenteren gaan. HCI is moeilijk te vinden omdat je tijdens de bereiding heel erg de temperatuur in de gaten moet houden anders gaat het helemaal mis (met KABOEM, ontploffend drukvat/autoclave bijvoorbeeld).

De hydrochloride wordt gebruikt voor het oplosbaar maken van de amines in water en zuren. Door aanwezigheid van formele ladingen kan het amine als ammoniumverbinding in water oplossen. Deze methode wordt wel vaker toegepast bij geneesmiddelen: de hydrochloriden lossen veel beter op dan de overeenkomstige amines, waardoor een snellere en efficiëntere opname in het lichaam mogelijk is.

In de HCI synthese is een bijproduct van 5-APB altijd 6-APB. De eigenschappen van 5-APB ten opzichte van 6APB geeft door de plaatsing van het zuurstof (O) op de vijfde positie van de furan ring veel meer euforische en en stimulerende effecten. 6APB staat bekend om zijn naar psychedelische effecten neigende ervaringen. Echter meer research blijft nodig om deze effecten in populaties proefdieren met voldoende onderzoeksgrootte te kunnen staven.

Als je al 5APB kan vinden (er zijn echt meer echte scammers dan mensen die echte 5APB verkopen) is dat in 95% van de gevallen met als basis succinate. Dat is een versie van 5-APB of benzofury die enorm veel afwijkingen in de onderzoeksresultaten geeft. Je moet maar geluk hebben, zeg maar en dan zit je nog minstens 20 % onder onze 5-APB HCI Versie.

Gebruik slechts 100 milligram 5APB HCI voor een gemiddelde onderzoeker van 80 kilo en je bent 6 tot 8 uur onder de pannen in je lab! Dat wil zeggen, dat je met 1 gram 5 APB makkelijk 10 x de grootste researchlol kan hebben.
Ontwikkeling van 5-APB

5-APB is ontwikkeld door de Dr. David Nichols in 1993 met zijn team aan de Purdue Universiteit van Indiana.

Ze waren op zoek naar middelen die veel minder schade (oxidatieve stress) zouden toebrengen aan de hersenen in vergelijking met middelen als MDMA (XTC) of MDA. Hiervoor verving Dr. Nichols de methyleendioxiring met een benzofuraan ring.

Daarnaast wordt 5-APB door ‘misbruikers’ ook wel omschreven als een soort SUPER SUPER XTC. De XTC met het effect die iedereen probeert te bereiken met XTC (en daarom maar flink “bijpakt” met weinig effect en extra gevaar) en wat nooit lukt. Nu 5APB is juist bedoeld voor onderzoek en niet voor consumptie. Je kunt dus nu een unieke ervaring in je eigen persoonlijke onderzoek toevoegen!
Nadelige eigenschappen 5-APB

Bij onverhoopte consumptie heeft 5-APB de volgende nadelige eigenschappen

je kunt op 5APB voor minstens 15 uur niet slapen
5APB komt langzaam op (denk 1,5 uur) dus het lijkt niets te doen wat extra gevaar tot gevolg heeft. Je hebt het niet meteen door dat je luchtdichte pak lekt bijvoorbeeld.
bij 5APB krijg je een verhoogde hartslag met bij chronisch gebruik een sterk verhoogde kans op fibrose aan het hart
met 5APB bij hoge doseringen (meer dan 2 milligram per kilogram lichaamsgewicht) kunnen er hallucinaties plaatsvinden
bij 5APB kan er oververhitting ontstaan
hoge bloeddruk met verhoogde kans op hersenbloedingen
Pijn in de nieren door een vernauwde bloedtoevoer (neem taurine dat zit bijvoorbeeld in Red Bull omdat te voorkomen)
5APB is zeer verleidelijk. Zo verleidelijk dat je de kans loopt uitgeputte serotonine receptoren op te lopen als je jezelf niet kan beperken tot alleen research. Je moet dus een hoge dosis van discipline hebben om dit te researchen.

Mocht je toevallig veel vaker serotonine slurpende producten genomen hebben of zwaar getafeld van te voren, dan zullen de kortdurende lichaamseffecten minder sterk zijn .

, ,

Contact seller Report Ad

Useful information

 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • 6-apb HCI x 10 gram
  6-apb HCI x 10 gram
  Everything Else - Netherlands - Updated on: May 4th, 2024 USD €220

  10 gram 6-apb: 6-(2-aminopropyl)benzofuran or 1-benzofuran-6-ylpropan-2-amine oftewel benzofury 6-(2-aminopropyl)benzofuran of 1-benzofuran-6-ylpropan-2-amine HCI of benzofury Niet voor consumptie geschikt, alleen voor research doeleinden 10 gram 6-apb HCI! Ja, ja de 20 % meer potente versie dan op basis van Succinate zouten. In de HCI synthese...

 • 1 gram 6APB HCI
  1 gram 6APB HCI
  Everything Else - Netherlands - Updated on: May 4th, 2024 USD €21

  1 gram 6APB HCI 6-(2-aminopropyl)benzofuran of 1-benzofuran-6-ylpropan-2-amine HCI of benzofury Niet voor consumptie geschikt, alleen voor research doeleinden 1 gram 6-apb HCI! Ja, ja de 20 % meer potente versie dan op basis van Succinate zouten. In de HCI synthese is een bijproduct van...

 • 5 gram 6-apb HCI
  5 gram 6-apb HCI
  Everything Else - Netherlands - Updated on: May 4th, 2024 USD €105

  5 gram 6-apb: 6-(2-aminopropyl)benzofuran or 1-benzofuran-6-ylpropan-2-amine oftewel benzofury 6-(2-aminopropyl)benzofuran of 1-benzofuran-6-ylpropan-2-amine HCI of benzofury Niet voor consumptie geschikt, alleen voor research doeleinden 5 gram 6-apb HCI! Ja, ja de 20 % meer potente versie dan op basis van Succinate zouten. In de HCI synthese...

 • 10 gram 6-apb HCI
  10 gram 6-apb HCI
  Everything Else - Netherlands - Updated on: May 4th, 2024 USD €220

  10 gram 6-apb: 6-(2-aminopropyl)benzofuran or 1-benzofuran-6-ylpropan-2-amine oftewel benzofury 6-(2-aminopropyl)benzofuran of 1-benzofuran-6-ylpropan-2-amine HCI of benzofury Niet voor consumptie geschikt, alleen voor research doeleinden 10 gram 6-apb HCI! Ja, ja de 20 % meer potente versie dan op basis van Succinate zouten. In de HCI synthese...

 • 1 gram 5APB HCI
  1 gram 5APB HCI
  Everything Else - Netherlands - Updated on: May 5th, 2024 USD €32

  5-(2-aminopropyl)benzofuran of 1-benzofuran-5-ylpropan-2-amine HCI of benzofury Niet voor consumptie geschikt, alleen voor research doeleinden 1 gram 5-apb HCI! Ja, ja de 20 % meer potente versie dan als op basis van Succinate zouten. Op basis van HCI-zout geeft 5APB veel minder afwijking in puurheid...