USD €41 4-HO-MET 10 + 2 stuks gratis

Updated on: March 9th, 2024
 • Location: Netherlands
4-HO-MET 10 + 2 stuks gratis

10 stuks en 2 gratis 4-HO-MET pellets 20 milligram
4-HO-MET, oftewel 4-hydroxy-N-methyl-N-ethyltryptamine, metocin or methylcybin niet voor consumptie geschikt, alleen voor research doeleinden.

IUPAC: 3-(2-(ethyl(methyl)amino)ethyl-1H-indol-w-ol fumarate

Cas:nummer: 77872-41-74

10 + 2 pellets 20 milligram 4HO-MET !

4-HO-MET

De tryptamine 4-HO-MET (C13H18N2O) is een analoog van de hallucinogene stof psilocine of 4-HO-DMT (C12H16N2O) een stof die in de bekende paddo’s voorkomt. Ook is een het 4-hydroxy homoloog van 4-AcO-MET (4-Acetoxy-N-ethyl-N-methyltryptamin), alsmede de 4-hydroxy analoog van de basis triptamine MET (N-Ethyl-N-methyltryptamine) wat weer familie is van DMT (Dimethyltryptamine).

Ontwikkeling van 4-HO-MET

Metocin is het voor het eerst samengesteld door Alexander Shulgin. Deze tryptamine wordt ook wel als een veilige stof voor de beginnende researcher gezien. Mede doordat zelfs bij een veel hogere dosis (2 mg/kg) dan voldoende (0,25 mg/kg) voor het verkrijgen van testresultaten er tot nu geen sterfgevallen bekend zijn. Zeker voor researchers met geen groot budget voor een lab met afzuiging, overdruk en of beschikking over een luchtdik pak met aparte luchttoevoer is dit veilig te verwerken. Basis persoonlijke beschermingsmiddelen als een mondmasker en latex handschoenen – gezien dat de 4-HO-MET in pelletvorm is, zou voldoende veilig moeten zijn. Echter tot nu toe is er niet echt veel over deze tryptamine bekend, blijf dus uiterst voorzichtig.
Effecten bij onverhoopte blootstelling

Bij een onverhoopt ongeluk met blootstelling aan deze tryptamine blijf je redelijk helder. Ondanks dat de optredende visuele vervormingen zowel met open als dichte ogen niet echt te sturen zijn. Je kunt dus wel helder beslissingen blijven nemen. Je ben wel in opperbeste stemming en ervaart een enorme tijdsvervaging. Wees dus bewust dat optredende situaties wellicht erger kunnen zijn dan dat je in eerste instantie denkt.
Dosering 4-HO-MET

Luistert zeer nauwkeurig, aangezien je er voor research een minimale hoeveelheid van nodig hebt. Met andere woorden in losse poedervorm is het extreem gevaarlijk in verwerking zonder een goede (en meestal ook dure) weegschaal!

Een onverhoopte consumptie van 0,25 mg/kg wordt gezien als sterk. Reken er dan maar op dat jij je 4-6 uur uur niet goed kan concentreren op je onderzoeksresultaten. Zorg dat je in de 4 uur voor je onderzoek niets gegeten hebt en nuchter bent om eventuele extra nadelige effecten als misselijkheid en overgeven te voorkomen

, , , ,

Contact seller Report Ad

Useful information

 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • 4-HO-MET sample 5 pellets
  4-HO-MET sample 5 pellets
  Everything Else - Netherlands - Updated on: March 18th, 2024 USD €16

  Sample van 5 pellets 4-HO-MET 20 milligram 4-HO-MET, oftewel 4-hydroxy-N-methyl-N-ethyltryptamine, metocin or methylcybin niet voor consumptie geschikt, alleen voor research doeleinden. IUPAC: 3-(2-(ethyl(methyl)amino)ethyl-1H-indol-w-ol fumarate Cas:nummer: 77872-41-74 5 pellets 20 milligram 4HO-MET ! 4-HO-MET De tryptamine 4-HO-MET (C13H18N2O) is een analoog van de hallucinogene stof...

 • DPT of N,N-Dipropyltryptamine of Dipropyltryptamine 1 gram
  DPT of N,N-Dipropyltryptamine of Dipropyltryptamine 1 gram
  Everything Else - Netherlands - Updated on: March 8th, 2024 USD €60

  DPT of N,N-Dipropyltryptamine of Dipropyltryptamine of “the light’. niet voor consumptie geschikt, alleen voor research doeleinden. Cas:nummer: 16382-06-2 1 gram DPT DPT De tryptamine N,N-dipropyltryptamine of DPT (C16H24N2) is een structurele homoloog van DMT of Dimethyltryptamine (C12H16N2). DPT staat erom bekend dat het langer...